Övriga tjänster

Stort utbud av tjänster inom isolering

Vi har en mängd högkvalitativa tjänster när det gäller olika varianter av isolering för en bättre energianvändning och lägre energikostnader. Här kan du se våra tjänster:

Sprayisolering - Detta är en metod för isolering av bostäder, företag och industrier. Vi har stor kunskap och erfarenhet av denna mycket effektiva och kostnadsbesparande isoleringslösning.

Energioptimering - Med vår hjälp gör vi en energioptimering som kommer att reducera din energiförbrukning och minimerar ditt energiuttag på ett effektivt sätt.

Teknisk isolering - Vi utför isoleringar av befintliga rör och kanaler och inom bl a VVS och industri. Hör av dig för mer information.

Coating / EcoCoat-tätning - Vi har stor kunskap av att täta och skydda betong med denna nya teknik. En tätning med EcoCoat är mycket effektiv och har en överlägsen prestanda.

Takbeläggning - Vi kan utföra en effektiv takbeläggning som garanterat kommer att förlänga ditt taks livslängd samtidigt som det är mycket estetisk tilltalande.

Betonglyftning - Vi erbjuder även effektiva metoder och tekniker för betonglyftning och markstabilisering.

När du är intresserad av någon av våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig för mer information och ett prisförslag.

Allt inom isolering och energioptimering